Julehilsen fra ledelsen

1 år siden

Om en uke er Høgskolen i Bergen historie. Vi vil benytte anledningen til å takke for stor og god innsats for denne institusjonene i 22,5 år. Det er medarbeidere og studenter som har gjort oss til den viktige utdannings- og forskningsinstitusjonen vi er i dag, takk til alle, enten du har vært her i 1 år eller hele tiden!

Fra 1.januar er vi en del av Høgskulen på Vestlandet, en høgskole med store ambisjoner og store muligheter. Alt er ikke på plass fra første dag, vi må forberede oss på et år der vi oftere enn vanlig sier: Dette vet vi ikke ennå. Vi har likevel tro på at når ting etter hvert finner sin form blir det bra.

Før vi møtes igjen i januar, er det jul og forhåpentligvis noen litt roligere dager.

HiB gir i år sin julegave på kr 50 000 til Flyktninghjelpen sitt arbeid i Syria.

Med ønske om en god jul til den enkelte av dere fra

Ole-Gunnar Søgnen, Bjørg Kristin Selvik, Eva Haukeland Fredriksen og Gro Anita Fonnes Flaten.

Legg inn en kommentar